Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Osmaniye Yangın : Osmaniye'de seyir halindeki saman yüklü kamyonette yangın - 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı.

Osmaniye Yangın : Osmaniye'de seyir halindeki saman yüklü kamyonette yangın - 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı.. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Osmaniye'de Yangın; Mahalle Boşaltıldı - Haberler
Osmaniye'de Yangın; Mahalle Boşaltıldı - Haberler from foto.haberler.com
Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Osmaniye'de içinde yangın çıkan ahşap ev kullanılamaz hale ...
Osmaniye'de içinde yangın çıkan ahşap ev kullanılamaz hale ... from ogesti.com
Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye son dakika haberleri : Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile.

Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yangın sonrası Kozan'da
Adana ve Osmaniye Rotary Kulüpleri yangın sonrası Kozan'da from www.kucuksaat.com
Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi.

Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın.

19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye son dakika haberleri : Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.